top of page

lør. 19. mar.

|

Charlottenlund Slot

Jan "Cocotte"Pedersen

Et sandt ikon. Jan har både vundet Bocuse Do´r med sin fiskeret & en Oscar for Barbettes Gæstebud. Jan satte danmark på det gastronomiske verdenskort i 1983 da han som den 1. sammen med Daniel fik 1 michelin stjerne. Vi hylder ham og glæder os til en stor aften i Barbettes tegn.

Registration is Closed
See other events
Jan "Cocotte"Pedersen
Jan "Cocotte"Pedersen

Tid og sted

19. mar. 2022, 19.00

Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle´1, 2920 Charlottenlund

Gæster

Om eventet

Denne aften handler om at hylde en af vores helt store helte i Dansk gastronomi.... Jan "Cocotte"Pedersen.

Jan  er  forlængst gået på pension, ikke fordi han var træt af at lave mad, men fordi hans ryg er helt og aldeles sildt op. Han KAN ganske simpelt ikke stå i køkkenet længere.

 I dagens anledning genfortolker vi  Karen Blixens grandiose menu fra Babettes Gæstebud og giver et bud på hvordan dette storslåede måltid ville se ud i dag. Jeg har derfor samlet nogle af landes dygtigeste kokke som kommer og giver deres bud på Karen Blixens  ikoniske Barbette´s menu til ham. Vi samler både venner og kolleger, film og medie folk som denne aftan vil hylde Jan Cocotte Pedersen.

Vi hylder ham for hans indsats og han fortæller selv et par gode historier fra hans glorværdige karriere og kokkeliv på godt og ondt. Vi giver Jan den plads i den Gastronomiske Danmarks-historie som han fortjener.

Hvis du er Jan Pedersen fan, så er det her du skal være.

Pris. 2000,- pr pers. for denne aften med 5 Retters menu , Vin menu & vand til maden

Billetter

  • Jan"Cocotte"Pedersen

    Billetten omfatter 5 Rettes Menu m. tilhørende Vin Menu samt vand til maden.

    2.000,00 kr.
    +50,00 kr. Servicegebyr
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page