
SNACKS
BRIOCHE & BRUNET PERSILLESMØR
SYLTEDE RODFRUGTER & FRISK YOUHURT
SPRØD ENDIVE & CONFITERET BLÆKSPRUTTE
PERLEBLANCHE GIGAS ØSTERS & KIMCHE
PARSLEYS SÆRLIGE TOMAT CAPRESE
MENU
OCIETRA GOLD SELECTION KAVIAR FRA ”ROSSINI” & "SORT" ÆGGEBLOMME FRA STENGÅRDEN
JOMFRUHUMMER HALE-KLO-TANG -HYBEN & HUMMERBISQUE
HELLEFLYNDER RØGET OVER LYNG, RØDBEDER, PORRE, DILD & CONSOMME´
SALTBAGT SELLERI, GRILLET KNIV-MUSLING , EFTERÅRS SAUTE M.HONNING & SENNEPSKORN
TI ARMET DANSK BLÆKSPRUTTE - SPINAT & KÆRNEMÆLK M BRUNET SMØR
SØTUNGE FILET ”EN CRUTE”-VILDE KANTARELLER I SPRØD KARTOFFELSKAL & KANTAREL GLACE
DESSERT
PÆRER POCHERET I HONNING & RØDVIN
PROFITEROLE, DULCHE DE LECHE
HASSELNØDDER & PÆRESORB
HVID CHOKOLADEGANACHE, ÆBLER & BERGAMOTTE SORBET AF DANSKE ÆBLER
PRISER
MIDDAG & & VIN-PAIRING 3000,-
MIDDAG & NON ALKOHOL PAIRRING ( ALEXANDER´S UDSØGTE PAIRRINGS PÅ TØRREDE OG FRISKE URTER, GRØNTSAGER & SAFTER) 3000,-
MIDDAG & LUKSUS VIN PAIRING 4500,-
UDVALG AF FANTASTISKE OSTE 195,- GLAS VIN TIL
OST 245,-



