top of page
Screenshot 2025-10-30 at 16.39.42.png

 

SNACKS

BRIOCHE & BRUNET PERSILLESMØR

SYLTEDE RODFRUGTER & FRISK YOUHURT

SPRØD ENDIVE & CONFITERET BLÆKSPRUTTE

 

 PERLEBLANCHE GIGAS ØSTERS & KIMCHE

 

PARSLEYS SÆRLIGE TOMAT CAPRESE

 

MENU

 

OCIETRA GOLD SELECTION KAVIAR FRA ”ROSSINI” & "SORT" ÆGGEBLOMME FRA STENGÅRDEN

 

JOMFRUHUMMER HALE-KLO-TANG -HYBEN & HUMMERBISQUE

 

HELLEFLYNDER RØGET OVER LYNG, RØDBEDER, PORRE, DILD & CONSOMME´

 

SALTBAGT SELLERI, GRILLET KNIV-MUSLING , EFTERÅRS SAUTE M.HONNING & SENNEPSKORN

 

TI ARMET DANSK BLÆKSPRUTTE - SPINAT & KÆRNEMÆLK M BRUNET SMØR

 

SØTUNGE FILET ”EN CRUTE”-VILDE KANTARELLER I SPRØD KARTOFFELSKAL & KANTAREL GLACE

 

 

DESSERT

PÆRER POCHERET I HONNING & RØDVIN

PROFITEROLE, DULCHE DE LECHE

HASSELNØDDER & PÆRESORB

 

HVID CHOKOLADEGANACHE, ÆBLER & BERGAMOTTE SORBET AF DANSKE ÆBLER

PRISER

 

MIDDAG & & VIN-PAIRING 3000,-

 

MIDDAG & NON ALKOHOL PAIRRING ( ALEXANDER´S UDSØGTE PAIRRINGS PÅ TØRREDE OG FRISKE URTER, GRØNTSAGER & SAFTER) 3000,-

 

MIDDAG & LUKSUS VIN PAIRING 4500,-

 

UDVALG AF FANTASTISKE OSTE 195,- GLAS VIN TIL

OST 245,-

20250210_PARSLEYSALON_0284337.jpg
20250210_PARSLEYSALON_0284337.jpg

MENU

SNACKS

Brioche & Browned Parsley Butter

Pickled Root Vegetables & Fresh Yoghurt

Crispy Endive & Confit Squid

Perleblanche Gigas Oyster & Kimchi

Parsley’s Signature Tomato Caprese

MENU

Osetra Gold Selection Caviar from “Rossini” & “Black” Egg Yolk from Stengaarden
 
Langoustine
Tail – Claw – Seaweed – Rosehip
 Langoustine & Bisque
 
Halibut
Lightly Smoked Over Heather, with Beetroot, Leek, Dill & Consommé
 
Salt-Baked Celeriac
Grilled Razor Clam, Autumn Sauté with Honey & Mustard Seeds
 
Danish Ten-Armed Squid
Spinach & Buttermilk with Brown Butter
 
Sole Fillet “En Croute”
Wild Chanterelles in a Crispy Potato Shell & Chanterelle Glace
 
DESSERT

PEARS POCHED IN HONEY & REDWINE
PROFITEROLE, DULCHE DE LECHE´
PEAR SORBET

White Chocolate Ganache, Apples & Bergamot
Sorbet of Danish Apples
 
PRICES

Menu & Wine Pairing — 3,000 DKK

Menu & Non-Alcoholic Pairing — 3,000 DKK
(Alexander’s refined pairings based on dried and fresh herbs, vegetables & house-made juices)

Menu & Luxury Wine Pairing — 4,500 DKK

Selection of Exceptional Cheeses — 195 DKK
Glass of Wine with Cheese — 245 DKK

bottom of page