Historien bliver fortalt og skrevet i Parsley Salon

 

En stor hyldest til Kokkene bag succeshistorien som Dansk Gastronomi har udviklet sig til.

 

En helt enestående mulighed for at være med til at være med når, historien om Danske Gastronomi og dem, der var med til at skabe den, bliver fortalt og nedskrevet af Allan Schultz og fotograferet af Jacob Thermansen.

 

En  perlerække af topkokke kommer, hver eneste måned, i de næste 3 år på besøg  i Parsley Salon. 

Det erklærede formål at dokumentere udviklingen i Dansk Gastronomi, eller mere præcist beskrive og hylde det person-gallerie, der står bag den fantastiske udvikling, gastronomien  i Danmark har gennemgået, hen over de sidste 4 årtier.

Det er nemlig ikke noget der er kommet af sig selv. 

Det er hårdt og målrettet arbejde udført i særlig høj grad af de fantastiske mennesker du kan møde her i Parsley Salon.

Mindst 2 aftener i hver måned vil du som gæst kunne møde nærmest samtlige af både aktive kokke samt de efterhånden levende legender, der lagde de sten som vi andre har bygget videre på. Det er både en god historie og en skøn oplevelse ,hvor du som gæst kommer med helt ind i fyrrummet og kan få en snas med  hjem af, hvad det er, disse mennesker kan.

 

Alle aftener bliver dokumenteret af den verdensberømte danske madfotograf  JACOB THERMANSEN, der med sit kamera vil indfange maden i dens tilblivelse, udtrykket på tallerkenen, stemningen i køkkenet og ikke mindst stemningen i restauranten. Alle laver 3 appetaisere , en forret ,en mellemret , en hovedret og en dessert.

Alle retter bliver foreviget i præcis de samme fotografiske forhold og med samme udstyr og samme lyssætning. Det vi får ud af det , er intensitet og autensitet. 

Ingen kan "snyde " og vi gir jer alt vi har... Dagsformen tæller her.

 

Hver gang vi har haft 18 kokke igennem køkkenet samler vi det hele i en stor og flot bog med et afsnit om hver enkelt Kok, fortæller deres historie og  med billeder fra hver enkelt aften.

Således vil vi skrive og dokumentere historien om nogle af de dygtige kokke, der har været og er med til at flytte Danmark fra at være en pølsevogns-nation , til at være en  central spille på den gastronimiske verdens scene.

Vi vil kreere en plads i den danske gastronomiske historie til alle vores fantastiske gæstekokke så traditioner og kundskab ikke går tabt og fremtidens godtfolk og kokke har noget de kan måle sig op imod og være stolte af.

linket herunder kan du se hvem der forløbig er udvalgt til det vi godt kan kalde kokkenes "HALL OF FAME"

  • Sat, Mar 27
    Parsley Salon
    Mar 27, 6:30 PM – 10:30 PM
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    En af mine personlige helte.Fantastisk kok og fantastisk menneske. Han slog sit navn fast på Søllerød Kro,hvor han også modtog en Michelin stjerne. Jakob er en ildsjæl med en smittende energi, der kan mærkes helt ind i madsalen og ikke mindst på din tallerken. Det er en ære at have Jakob i Salonen.
  • Thu, Apr 22
    Strandvejen 203
    Apr 22, 7:00 PM – 11:00 PM
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Colin Rice er en enmandshær.Siden 1994 har han ene mand passet sit køkken i hans og hans hustrus(Marianne) Restaurant GODT i Gothergade i Kbh. I 2000 overhalede han os alle inden om og fik en stjerne i Michelin. Colin er en af vores oversete helte som jeg har kæmpe respekt for. Glæder mig enormt.
  • Sat, May 08
    Parsley Salon
    May 08, 7:00 PM
    Parsley Salon, Strandvejen 203, Hellerup, Denmark
    Jens Rahbek var manden der lærte os at spise sushi & yakitori. Han var hovedarkitektet bag kæmpesuccen "STICKS & SUSHI".Dermed fik han også sat fart på råvarekvaliteten herhjemme,da han med sit nye spændende Japanske køkken,var en afgørende faktor for at vi andre fik åbnet vores øjne.
  • Thu, May 20
    Strandvejen 203
    May 20, 7:00 PM – 11:00 PM
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Tors. d. 20/5-21 får vi besøg af David Johansen. David er En af vores helt store gastronomiske talenter og den yngste i Danmark der har modtaget en stjerne i Guide de Michelin. Jeg glæder mig virkelig til at opleve David i køkkenet igen.
  • Sat, Jun 12
    Strandvejen 203
    Jun 12, 6:00 PM – 10:00 PM
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Alle der bor nord for københavn kender Betina Repstock.Hun drev"Røgeriet" på Rungstedhavn i en årrække.Køkkenchef på Alberto K og vundet et utal af priser.Betina er bare vanvittig dygtig og det ved jeg, fordi jeg har kendt hende siden Kokkeskolen. Det bliver fedt at være i køkkenet med hende igen.
  • Fri, Sep 24
    Strandvejen 203
    Sep 24, 7:00 PM – 11:00 PM
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Klassens frække dreng. En ildsjæl og igangsætter. Bose brød ind i vores stuer og lærte os forskellen på god og skidt kvalitet. Hans energi og vilde ideer har sat meget igang i lille DK og Bose er om noget en der har gjort en forskel. Glæder mig til at blive genforenet i køkkenet med min gamle ven.
  • Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Rene Bolvig er nærmest født som kok. Født ind i branchen og været der i al den tid jeg kan huske. Min 1.mentor og ikke mindst kendt i kokkeverdenen som en sand mester. Han har brugt det meste af sit liv i køkkenet og jeg glæder mig til igen at lave mad med min allerførste køkkenchef.
  • Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Jeg fornærmer vist ingen når jeg påstår at Mikkel Maarbjerg er en af de dygtigste og mest talentfulde kokke vi har set her i DK. Hædret som "KOKKENES KOK", 2 michelin stjerner på Komandanten og senere 2 stjerner på sin egen "ENSEMBLE". Og så er han sympatisk ud over det sædvanlige. Jeg er stor fan!
  • Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Per Hallundbæk slog for alvor sit kokkenavn fast da han løftede den tunge arv efter Leffoir på Falsled Kro.Han tog den ikoniske kro til nye højder i gennem sine 8 forrygende år på stedet. Det har vist sig at være svære sko at fylde.Det blir fantastisk at se ham på PARSLEY SALON.København... glæd dig
  • Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Den store Mester.Daniel Letz var med fra starten.Faktisk afgav han startskuddet da han kom til "Kong Hans" og satte Danmark på Verdenskortet.Daniel er et Ikon og en af de rigtig store. Respekt og ære til Daniel Letz. Det bliver en rigtig stor aften i PARSLEY SALON som ikke må misses.
  • Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Et sandt ikon. Jan har både vundet Bocuse Do´r med sin fiskeret & en Oscar for Barbettes Gæstebud. Jan satte danmark på det gastronomiske verdenskort i 1983 da han som den 1. sammen med Daniel fik 1 michelin stjerne. Vi hylder ham og glæder os til en stor aften i Barbettes tegn.

Vores Gastronomiske aftener koster næsten altid 1750,- pr pers.

Der vil dog være enkelte aftener der koster lidt mere , hvis der anvendes særligt dyre råvarer som f.eks CAVIAR & TRØFFEL

Vores Afbestillingspolitik:

Afbestiller man 4 dage forinden Datoen for arrangementet, tilbyder vi jer Gavekort til kommende arrangement.

Afbestiller man med under 4 dage arrangementet, fratrækker vi kr. 1000,- pr. indbetalt kuvert. Resten udbetaler vi eller tilbydes som gavekort til kommende arrangement.

Yderligere Forklaring:

 

Afbestiller man op til 4 dage før eventet [fra indbetalingsdato og frem til 4 dage før arrangementet] får man et gavekort der svarer til det fulde indbetalt beløb som man så kan benytte til et andet event ude i fremtiden. 

Afbestiller man efter [mindre end 4 dage/ 96 timer] fratrækker vi 1000,- pr. kuvert i omkostninger og laver et gavekort på de resternede.

Årsagen er, vi er tæt på datoen, har handlet ind, klargjort  og kan ikke fylde pladserne op med så kort varsel og derfor "gebyret".

ParsleySalonLogoCol.png
KONTAKT
Allan Schultz Dluzen
info@parsleysalon.dk
24 21 21 62
ÅBENT
Efter Aftale
Eller
Arrangement
SOME
  • Facebook
  • Instagram
Banner_groen_847x274.gif
Parsley_salon_-_Brønnum.png