Næste Guest CHEF 

 

i

 

PARSLEY SALON 

 

Torsdag d. 4-11-2021 kl. 19.00

 

DANIEL LETZ

 

 

Historien bliver fortalt og skrevet i Parsley Salon

 

En stor hyldest til Kokkene bag succeshistorien som Dansk Gastronomi har udviklet sig til.

 

En helt enestående mulighed for at være med til at være med når, historien om Danske Gastronomi og dem, der var med til at skabe den, bliver fortalt og nedskrevet af Allan Schultz og fotograferet af Jacob Thermansen.

 

En  perlerække af topkokke kommer, hver eneste måned, i de næste 3 år på besøg  i Parsley Salon. 

Det erklærede formål at dokumentere udviklingen i Dansk Gastronomi, eller mere præcist beskrive og hylde det person-gallerie, der står bag den fantastiske udvikling, gastronomien  i Danmark har gennemgået, hen over de sidste 4 årtier.

Det er nemlig ikke noget der er kommet af sig selv. 

Det er hårdt og målrettet arbejde udført i særlig høj grad af de fantastiske mennesker du kan møde her i Parsley Salon.

Mindst 2 aftener i hver måned vil du som gæst kunne møde nærmest samtlige af både aktive kokke samt de efterhånden levende legender, der lagde de sten som vi andre har bygget videre på. Det er både en god historie og en skøn oplevelse ,hvor du som gæst kommer med helt ind i fyrrummet og kan få en snas med  hjem af, hvad det er, disse mennesker kan.

 

Alle aftener bliver dokumenteret af den verdensberømte danske madfotograf  JACOB THERMANSEN, der med sit kamera vil indfange maden i dens tilblivelse, udtrykket på tallerkenen, stemningen i køkkenet og ikke mindst stemningen i restauranten. Alle laver 3 appetaisere , en forret ,en mellemret , en hovedret og en dessert.

Alle retter bliver foreviget i præcis de samme fotografiske forhold og med samme udstyr og samme lyssætning. Det vi får ud af det , er intensitet og autensitet. 

Ingen kan "snyde " og vi gir jer alt vi har... Dagsformen tæller her.

 

Hver gang vi har haft 18 kokke igennem køkkenet samler vi det hele i en stor og flot bog med et afsnit om hver enkelt Kok, fortæller deres historie og  med billeder fra hver enkelt aften.

Således vil vi skrive og dokumentere historien om nogle af de dygtige kokke, der har været og er med til at flytte Danmark fra at være en pølsevogns-nation , til at være en  central spille på den gastronimiske verdens scene.

Vi vil kreere en plads i den danske gastronomiske historie til alle vores fantastiske gæstekokke så traditioner og kundskab ikke går tabt og fremtidens godtfolk og kokke har noget de kan måle sig op imod og være stolte af.På

linket herunder kan du se hvem der forløbig er udvalgt til det vi godt kan kalde kokkenes "HALL OF FAME"

  • Jens Peter Kolbeck
    lør. 20. nov.
    Hellerup
    20. nov. 19.00 – 23.00 CET
    Hellerup, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    En af de helt store. "Sølvræven" er dansk gastronomis "Grand old Man" Et helt og aldeles ganske uforlignelig CV der vidner om ansættelser på flere af verdens bedste restauranter,Det Danske Kongehus & kæmpe præstationer ved Bocuse dór. Der er her det hele tager sin begyndelse...
  • Per Hallundbæk
    lør. 22. jan.
    Strandvejen 203
    22. jan. 2022 19.00 – 23.00
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Per Hallundbæk slog for alvor sit kokkenavn fast da han løftede den tunge arv efter Leffoir på Falsled Kro.Han tog den ikoniske kro til nye højder i gennem sine 8 forrygende år på stedet. Det har vist sig at være svære sko at fylde.Det blir fantastisk at se ham på PARSLEY SALON.København... glæd dig
  • Nicolai Kirk
    lør. 12. feb.
    Parsley Salon
    12. feb. 2022 19.00 – 23.00
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Nicolai Kirk...Han tog os alle med storm i 90'erne da han indtog Restaurant Olsen og sidenhen vores stuer som morgenkok i go'morgen Danmark. Han er vanvittig dygtig og resoursefuld og revulutionerer tilstadighed Gastronomien, ligeså iderig og grænsebrydende som han altid har været. En stor stjerne.
  • Daniel Letz
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Den store Mester.Daniel Letz var med fra starten.Faktisk afgav han startskuddet da han kom til "Kong Hans" og satte Danmark på Verdenskortet.Daniel er et Ikon og en af de rigtig store. Respekt og ære til Daniel Letz. Det bliver en rigtig stor aften i PARSLEY SALON som ikke må misses.
  • Jan "Cocotte"Pedersen
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Et sandt ikon. Jan har både vundet Bocuse Do´r med sin fiskeret & en Oscar for Barbettes Gæstebud. Jan satte danmark på det gastronomiske verdenskort i 1983 da han som den 1. sammen med Daniel fik 1 michelin stjerne. Vi hylder ham og glæder os til en stor aften i Barbettes tegn.
  • Betina Repstock
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Alle der bor nord for københavn kender Betina Repstock.Hun drev"Røgeriet" på Rungstedhavn i en årrække.Køkkenchef på Alberto K og vundet et utal af priser.Betina er bare vanvittig dygtig og det ved jeg, fordi jeg har kendt hende siden Kokkeskolen. Det bliver fedt at være i køkkenet med hende igen.
  • Colin Rice
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203
    Endnu ikke afgjort
    Strandvejen 203, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Colin Rice er en enmandshær.Siden 1994 har han ene mand passet sit køkken i hans og hans hustrus(Marianne) Restaurant GODT i Gothergade i Kbh. I 2000 overhalede han os alle inden om og fik en stjerne i Michelin. Colin er en af vores oversete helte som jeg har kæmpe respekt for. Glæder mig enormt.
  • Jakob De Neergaard
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    En af mine personlige helte.Fantastisk kok og fantastisk menneske. Han slog sit navn fast på Søllerød Kro,hvor han også modtog en Michelin stjerne. Jakob er en ildsjæl med en smittende energi, der kan mærkes helt ind i madsalen og ikke mindst på din tallerken. Det er en ære at have Jakob i Salonen.
  • Mikkel Maarbjerg
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon
    Endnu ikke afgjort
    Parsley Salon, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark
    Jeg fornærmer vist ingen når jeg påstår at Mikkel Maarbjerg er en af de dygtigste og mest talentfulde kokke vi har set her i DK. Hædret som "KOKKENES KOK", 2 michelin stjerner på Komandanten og senere 2 stjerner på sin egen "ENSEMBLE". Og så er han sympatisk ud over det sædvanlige. Jeg er stor fan!

Vores Gastronomiske aftener koster næsten altid 1750,- pr pers.

Der vil dog være enkelte aftener der koster lidt mere , hvis der anvendes særligt dyre råvarer som f.eks CAVIAR & TRØFFEL

Vores Afbestillingspolitik:

Afbestiller man 4 dage forinden Datoen for arrangementet, tilbyder vi jer Gavekort til kommende arrangement.

Afbestiller man med under 4 dage arrangementet, fratrækker vi kr. 1000,- pr. indbetalt kuvert. Resten udbetaler vi eller tilbydes som gavekort til kommende arrangement.

Yderligere Forklaring:

 

Afbestiller man op til 4 dage før eventet [fra indbetalingsdato og frem til 4 dage før arrangementet] får man et gavekort der svarer til det fulde indbetalt beløb som man så kan benytte til et andet event ude i fremtiden. 

Afbestiller man efter [mindre end 4 dage/ 96 timer] fratrækker vi 1000,- pr. kuvert i omkostninger og laver et gavekort på de resternede.

Årsagen er, vi er tæt på datoen, har handlet ind, klargjort  og kan ikke fylde pladserne op med så kort varsel og derfor "gebyret".