top of page
ALLAN SCHULTZ, EJER OG KØKKENCHEF

Allan er hjertet i Parsley Salon. Han begyndte sin gastronomiske karriere i 1985 og har i årenes løb bidraget til restaurantscenen i København, som vi kender den i dag.


Schultz var blandt andet med til at skabe og forme nogle af de største gastronomiske institutioner i 1990'erne og 2000'erne fx KONRAD, Københavns absolutte in-sted i slut 90'erne,  og Café Victor, som fortsat lever i bedste velgående. Han var desuden med i tidens gastronomiske top på THE DINING ROOM og La Cocotte, og ikke mindst som ejer af Restaurant Schultz under eget navn (nu Den Lille Fede), hvor det klassiske håndværk kombineret med inspirationen fra tiden i Los Angeles skinnede igennem.



 

PARSLEY SALON
Allans Schultz' fine dining-restaurant i hjertet af Hellerup er hans bud på at skabe en ramme, hvor gæsten og de gode dyder er i højsædet, og hvor alt fra vin til de velsmagende menuer er en hyldest til det gode håndværk, mindeværdige smagskombinationer og kvalitet, som holder årti efter årti. 

 
På Parsley Salon er målet at skabe helt særlige aftener, hvor der er sørget for alt, hvad man som gæst kunne tænke og ønske sig. Fra det øjeblik man træder ned i den intime kælder, dekoreret med  håndmalet engelsk ‘persille-tapet’ på væggene, og indtil aftenen er omme.

 LEGENDERNE, SOM DANSK GASTRONOMI STÅR PÅ SKULDRENE AF
Parsley Salon har åbent tirsdag til fredag, og på udvalgte lørdage har du desuden mulighed for at opleve landets bedste, berømte og berygtede topkokke i nye omgivelser, når Parsley Salon samler branchens legender.
 
"Legendernes Aften" er skabt af Allan Schultz i ønsket om at samle alle dem, som dansk gastronomi står på skuldrene af, og skabe nogle fantastiske madoplevelser, der bygger på en fælles kærlighed til klassisk kogekunst. 
Allan%20SD_edited.jpg

“Allan er for mig er et ikon inden for klassisk gastronomi, 
og han demonstrerer gang på gang en imponerende mængde dedikation og kærlighed til hver enkelt lille detalje. Jeg glæder mig umådeligt meget til at smage Allans nye kreationer samt at opleve Parsley Salon.” 


     - Mikkel Shafi, tidligere leder af Kokkeriet, Manzel, Spisebaren i Illum m.m.

​

​


"Allan Schultz er og vil altid for mig stå som et forbillede.
Fra mit første møde med Allan som ganske ung på Cafe Victor mødte jeg en inspirator og senere en fantastisk ven. 

Allan stod for alt det de andre ikke stod for, en sikker klippe med en fantastisk tro på sig selv, en kompromisløs håndværker med en kærlighed til klassiske smage og ikke mindst med et kæmpe hjerte. 
Allan inspirerede mig og rykkede mig i mine mål, lærte mig aldrig at springe over, men holde niveauet og arbejde hårdt. 
Da vi åbnede min første restaurant i 1995, Restaurant Olsen, var Allan den første til at tilbyde sin hjælp. Da vi senere åbnede Konrad, var Allan selvskrevet til opgaven som køkkenchef. Efter nogle år i udlandet var han fyldt med energi og nytænkning, som var med til at rykke i det københavnske restaurant miljø 
Allan er en leder, en ven, et empatisk menneske, en stabilitet uden grænser, men ikke mindst er han en fantastisk kok og administrator af et køkken. Hvilket også afspejler sig i hans internationale samt danske netværk i restaurations branchen. Alle vil gerne gå længere for Allan, for han vil altid gøre det for dem. God vind min dejlige ven det er en skøn velfortjent rejse du er på,"


    - Jakob Blom, tidligere leder af KONRAD, Restaurant Olsen, Sans Souci m.m. Nu Promenaden1932.dk og Bogwhospitality .dk

bottom of page