ALLAN SCHULTZ DLUZEN / EJER & CHEF
Allan har løbende (siden karrieren tog sin spæde begyndelse i 1985) spillet en vigtig rolle i den ledende rollebesætning på restaurantscenen, som vi kender den i dag.
Med et svimlende langt og imponerende CV og en fortid på blandt andet Konrad, La Cocotte, Café Victor
– samt tidligere ejer af Restaurant Schultz under eget navn – har han både bag kulissen samt i spotlysets skær været med til at forme København til det mad mekka,
som byen er kendt for i dag.
PARSLEY SALON
En mulighed for at opleve landets absolut bedste, berømte og berygtede topkokke i nye omgivelser.
Det er et sted, hvor godtfolk kommer til og mødes over spontanitet, begejstring og uforudsigelighed i en fælles kærlighed til klassisk kogekunst.
En ny institution på restaurantscenen, gemt lidt væk fra den slagne vej, hvor indviede gastronomer minimum én gang om måneden vil finde et ekstraordinært sted, der serverer øjenåbnende oplevelser iblandet genkendelighedens glæde – en helt særlig aften, hvor der er sørget for alt, hvad man som gæst kunne tænke og ønske sig, fra man træder ned i den intime kælder, dekoreret med håndmalet Engelsk
‘persille-tapet’ på væggene, og indtil aftenen er omme.


“Allan er for mig er et ikon inden for klassisk gastronomi,
og han demonstrerer gang på gang en imponerende mængde dedikation og kærlighed til hver enkelt lille detalje.
Jeg glæder mig umådeligt meget til at smage Allans nye kreationer
samt at opleve Parsley Salon.”
- Mikkel Shafi, tidligere leder af Kokkeriet, Manzel, Spisebaren i Illum m.m.
Allan Schultz er og vil altid for mig stå som et forbillede.
Fra mit første møde med Allan som ganske ung på Cafe Victor mødte jeg en inspirator senere en fantastisk ven
Allan stod for alt det de andre ikke stod for, en sikker klippe med en fantastisk tro på sig selv en kompromisløs håndværker med en kærlighed til klassiske smage og ikke mindst med et kæmpe hjerte
Han var frygtet og elsket i sit køkken men altid med respekt for sin skarpe Løkke.
Allan inspirerede mig og rykkede mig i mine mål lærte mig at fokuserer altid sætte målet højt og aldrig springe over men holde niveauet og arbejde hårdt
Da vi åbnede min første restaurant i 1995 Restaurant Olsen var Allan den første til tilbyde sin hjælp, hvilket er kendetegnende for Allan
Da vi senere åbnede Konrad var Allan selvskrevet til opgaven som køkkenchef efter nogle år i udlandet var han fyldt med Energie og nytænkning som var med til at rykke i det københavnske restaurant miljø
Allan er en leder en ven et empatisk menneske en stabilitet uden grænser men ikke mindst er han en fantastisk kok og administrator af et køkken
Hvilket også afspejler sig i hans internationale samt danske netværk i restaurations branchen
Alle vil gerne gå længere for Allan for han vil altid gøre det for dem.
God vind min dejlige ven det er en skøn velfortjent rejse du er på !
Bedste Hilsner
Jakob Blom
Promenaden1932.dk
Bogwhospitality .dk
- Jakob Blom, tidligere leder af Konrad, Restaurant Olsen, Sans Souci m.m.