top of page

PARSLEY SALON EFTERÅRSMENU 2025 SNACKS SYLTEDE RODFRUGTER & FRISK YOUHURT SPRØD ENDIVE & CONFITERET BLÆKSPRUTTE BRIOCHE & BRUNET PERSILLESMØR PERLE BLANCHE GIGAS ØSTERS & KIMCHE PARSLEYS SÆRLIGE TOMAT OCIETRA GOLD SELECTION KAVIAR FRA ”ROSSINI” & "SORT" ÆGGEBLOMME FRA STENGÅRDEN JOMFRUHUMMER HALE-KLO-TANG -HYBEN, HUMMERBERNAISE & HUMMERBISQUE HELLEFLYNDER RØGET OVER LYNG, RØDBEDER, PORRE, DILD & CONSOMME´ SALTBAGT SELLERI, GRILLET KNIV-MUSLING , EFTERÅRS SAUTE M.HONNING & SENNEPSKORN TI ARMET DANSK BLÆKSPRUTTE - SPINAT & KÆRNEMÆLK M BRUNET SMØR SØTUNGE FILET ”EN CRUTE”-VILDE KANTARELLER I SPRØD KARTOFFELSKAL & KANTAREL GLACE SOMMER-HINDBÆR OVERTRUKKET M. MØRK CHOKOLADE & BÆRCOMPOT HVID CHOKOLADEGANACHE, ÆBLER & BERGAMOTTE SORBET AF DANSKE ÆBLER MIDDAG & & VIN-PAIRING 3000,- MIDDAG & NON ALKOHOL PAIRRING ( ALEXANDER´S UDSØGTE PAIRRINGS PÅ TØRREDE OG FRISKE URTER, GRØNTSAGER & SAFTER) 3000,- MIDDAG & LUKSUS VIN PAIRING 4500,- UDVALG AF FANTASTISKE OSTE 195,- GLAS VIN TIL OST 245,- ALLAN SCHULTZ & ALEXANDER BERNTSEN

 Due to our very small team in the kitchen , we will not be able to accomdate all allgies.

We are a Fish/ Shellfish Restaurant and cannot change dishes in the menu.

Parsley_salon_-_Brønnum.png
MICHELIN 2025_1 Star_E-label.png
Parsley_salon_-_Brønnum.png
bottom of page