top of page

lør. 18. jun.

|

Hellerup

Søren Gericke

Søren Gericke. The Grand old Man. Den 1. absolutte superstjerne og manden der bragte gastronomien til danmark. Gericke er måske den mest betydningsfulde og innovative Kok vi nogensinde har haft. Han opfandt gang på gang nye og geniale måder at fortolke gastronomien på. Alle kokke elsker Søren.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Søren Gericke
Søren Gericke

Tid og sted

18. jun. 2022, 19.00 – 23.00

Hellerup, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, Danmark

Gæster

Om eventet

Da jeg var 3 års elev på "Saison" inviterede Erwin Lautherbach, Søren til at komme og lave en gæsteoptræden på "Østerport. Jeg kan huske alt fra de dage. Søren var simpelthen en veritabel virvelvind der piskede rundt i vores kæmpestore køkken. Han var her og der og allevegne og  han ikke havde sko på. Kun sine hjemmestrikkede grønne sokker..... Den energi han frembragte smittede af på os alle, og vi var ellevilde. Grisehoved paneret i corn flakes....Vanvittigt.. Han fyldte det hele.

 Søren Gericke er nærmest en landsfader for os kokke. Både gal og genial. Han bragte gastronomien til danmark i 1970 erne, da ingen anede en skid om mad i DK. Han skilte det hele ad og samlede det igen på sin egen skønne og geniale facon. Han har inspireret et utal af unge mennesker til at blive kokke og han har givet sit liv til faget. Han er uudslukkelig og elsket af alle der har arbejdet med ham. Hvis du elsker mad og gastronomi historie så  skal du skynde dig at tilmelde dig. Jeg garanterer det blir magisk...

Billetter

  • Søren Gericke

    5 retter(minimum ) samt tilhørende vin menu og vand

    1.900,00 kr.
    +47,50 kr. Servicegebyr
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page