JULEMENU TIL SELSKABER

 

Denne menu kan kun bestilles til arrangementer  i ”PARSLEY SALON”

Min 5 pers. Max 30 pers

 

Friskbagt rugbrød 

Hjemmebagt hvidt formbrød

Frisk kærnet letsaltet smør

Hjemmelavet krydderfedt med timian & løg

 

1.Servering

Forskellige hjemmelavede Sild

 

Hjemmelavet røde Jule kryddersild.

Modnet hvide sild

Christians Ø sild med tilbehør

Stegte , syltede sild

 

2.Servering

Lidt fra Havet

 

Store håndpillede rejer m. æg, citron & hjemmelavet mayonaise.

Røglaks(Øko) fra Island m. Røræg &Purløg.

Pandestegt Spættefilet m. hjemmelavet remulade & citron

 

3.Servering

Julemad

 

Flæskesteg af frilandsgris, brun sauce & rødkål

Små frikadeller m. sennep & sure agurker

Confiterede andelår &  flødestuved grøntkål

Kålpølser risted på pande & Sennepscreme.

 

Sødt

Klassisk hjemmelavet Riz a la Mande  m. karemeliserede mandler & kirsebær sc.

Æble-kanel snegle

 

500- pr. pers  Excl. alle drikkevarer. 

 

 

FROKOST MENU KORT 

 

Hjemmelavet røde kryddersild m. tilbehør.  95,-

Modnet hvide sild m. tilbehør.  95,-

Hjemmelavet karrysild m. tilbehør.  95,-

Christians Ø sild m. tilbehør .  95,-

Silde tallerken af ovenstående.  145,-

Stegte , syltede sild m. tilbehør.  105,-

 

 

Store håndpillede rejer m. æg, citron & hjemmelavet mayonaise. 135,-

Røglaks(Øko) fra Island m. røræg & purløg. 145,-

Pandestegt dobbelt spættefilet m. hjemmelavet remulade & citron 155,-

 

Tatar  på behørig vis. 145,-

Schultzes Hakkebøf m. bløde løg, spejlæg & skysauce. 155,-

 

Flæskesteg af frilandsgris, brun sauce & rødkål.  135,-

Små frikadeller m. sennep & sure agurker.  135,-

Confiterede andelår & flødestuved grøntkål.  165,-

 

Sødt

 

Klassisk hjemmelavet Riz a la Mande  m. karemeliserede mandler & kirsebær sc. 85,-

Æble-kanel snegle m. vanilleis. 95,

 

 

 

Frokost åbner kl 12.00

Sidste frokost bestilling tages kl 15.30

 

 

 

Frokost onsdag til lørdag
 

Selskaber kan aftales alle ugens dage 

 

www.parsleysalon.dk